Priopćenje Komunalnog društva Brinje

Komunalnom društvu Brinje predmet poslovanja između ostalog je i održavanje groblja i javnih zelenih površina, sukladno tome imamo godišnji plan košnje kojeg se nastojimo pridržavati.

Na području općine Brinje u redovitom održavanju imamo 13 groblja: Brinje, Križpolje, Jezerane, Stajnica, Lipice, Letinac, Prokike, Županjdol, Vodoteč, Sveta Nedjelja, Sveti Vid, Sveti Stjepan i Lučani.

Ovog proljeća svi smo svjedoci svakodnevnih obilnih kiša koje nam onemogućuju da košnji pristupimo prema rasporedu. Svjesni da će biti nezadovoljstva stanjem groblja i zelenih površina na području općine ovim putem molimo naše sugrađane i korisnike grobnih mjesta za razumijevanje jer ovaj zahtjevan posao zaista uvelike ovisi o vremenskim prilikama.

Čim se vrijeme smiri, zemlja i trava prosuši krećemo s košnjom te ćemo prema potrebi uvesti i radne subote a sve u cilju bržeg i efikasnijeg dovođenja u red posljednjih počivališta naših najmilijih a s posebnom pažnjom prema spomenicima i pijetetom prema pokojnicima.

Uprava Komunalnog društva Brinje d.o.o.